מתה על אוכל מקסיקאני תמיד יבוא טוב עם בירה , שיחה קולחת עם חבר ואוירה שמחה .
אז כזה הוא המקום לגבי האוכל אני קצת חלוקה כי היו מנות שאהבתי והיו פחות .
פתחנו את הערב עם מרגריטה קלאסית -הם אומרים שזו המרגריטה בעצם המקורית
כתר מלח, טקילה חוסה קוארבו, קואנטרו, לימון סחוט במקום. מרגריטה בהחלט טעימה וזו דרך מצוינת לפתוח את בערב ואת החך. לטעמי 45 ש" קצת יקר למרגריטה.
אין ספק שאלכוהול פותח את התאבון וכך זה היה אחרי המרגריטה הזמנו טאקוס שהגיע על מצע של טורטיות מקמח תירס ועליהן הונח סטייק אנטריקוט קצוץ, בצל וכוסברה מעל וגבינה. התיאור נשמע מצוין , הביצוע פחות. המנה היתה תפלה והיתי צריכה לחפש את הגווקאמלי ,ואיזה רוטב חריף בכדי לגלגל את זה על לשוני.
המשכנו עם טוסטאדס: עוף טינגה -עוף ברוטב עגבניות וצ’יפּוטְלֶה, פריחולס, חסה קצוצה, בצל, כוסברה, גבינה מגורדת ושמנת חמוצה זה דווקא נראה פשוט , אבל היה מאד טעים, הרוטב עגגבניות וצ'יפוטלה היה מצוין והרגישו בגבינה המגורדת. החריפות עקצצה בדיוק במינון הנכון בעייני.
מנת הדגל היתה מבחינתי המנה הבאה : אנצ’ילדס רוחס: 4 טורטיות מקמח תירס במילוי בשר עוף או ירקות. מעל, סלסה אדומה חמה מצ’יפּוטְלֶה ושמנת, גבינה מגורדת, בצל וכוסברה. טעמה חריף מאד , והמראה שלה משגע , נראה כמו סירות קנלוני ששוחות בשמנת וצ'יפוטלה.
אני אהבתי עד מאד. לא לבעלי לב חלש ורגישות לחריף.
לסיכום , החוויה היתה די מהנה, אפשר להגיד שאהבתי מנות מסוימות, ואחרות היו תפלות בעיני.
מקום שאחזור אליו לאיזו כוס בירה צוננת ואיזה נשנוש מקסיקאני חריף ליד.
מסקל טקילה בר מטבח מקסיקני Mezcal Mexican
ויטל 2 פלורנטין, תל אביב
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה