יום שבת, 16 באוגוסט 2014

סאטורי

מסעדת סאטורי נראית  לי מוסד כבר די ותיק לאוכל תיאלנדי ברמת החייל ,אזור שווה עם מסעדות
טובות ובחורים שווים חיוך.
המקום נראה אידאלי לארוחה  ערב משפחתית  שקטה , אוירה נינוחה , מוזיקה צ'יל אאוט ברקע , שירות טוב
ומחירים סבירים .
אני משוגעת על אוכל תיאלנדי  שממזג את כל הניחוחות והטעמים המיוחדים של המטבח התיאלנדי עם החריפות
שמייחדת אותו ,התפריט מציע אוכל די מגוון , שילובים מעניינים .

לראשונה הזמנתי את הפאק בונג :שרימפס מוקפצים עם תרד, פטריות שמפניון, צ'ילי חריף וקריספי שום.
מנה מצוינת השרימפסי ספגו את כל הרוטב  והחריפות ,התבעסתי שהשרימפסים היו קטנים וכה מעטים.
המנה לוקקה עד תום , והוציאה ממני גרגרורי הנאה.

אחי הזמין  לראשונה את הנאם טוק:  
סלט אנטריקוט צרוב על הגריל עם בצל סגול, כוסברה, נענע, צ'ילי חריף, שום, קריספי רייס וליים .
אהבתי את שילוב הטעמים של השום והליים שהתערבבו זה בזה, רצועות סינטה והרבה ירוקים .
מאוהבת בחריפות התיאלנדית הזו.



לעיקרית הזמנתי פילה סלמון ברוטב טריאקי, מוגש על מצע ירקות מוקפצים ואורז מאודה.
המנה היחידה בכל הערב הזה שהיתה תפלה ומשעממת.



כמו כן הזמנו שושי פלה : 
נתחי קט-פיש פריכים ברוטב קארי אדום וחלב קוקוס, מוגש לצד אורז מאודה .
מנה טעימה של רצועות דג ששחו ברוטב חלב קוקוס וקארי אדום.
 אני שוב חיסלתי את המנה עד תום.



 
אמא שלי (לא כזו הרפתקנית, דגלה במוכר לה והידוע ) בחרה בנודלס קוואי :   איטריות ביצים מוקפצות עם  עוף ,פטריות, כרוב, גזר, נבטים ובצל ירוק. ברוטב סויה .
מנה טעימה אבל די סבירה. לא נרשמה כל התפעלות.

מנה עיקרית נוספת שהוזמנה  לצמחונית שביננו :
איהו :  תבשיל קארי ירוק עם טופו, חלב קוקוס, כוסברה, בזיליקום, חצילים ושעועית ירוקה .
הרוטב היה חריף אבל כ"כ טעים שאי אפשר להפסיק ללקק מתוך הכף.


קינחנו בקוקילדה שהיתה די טעימה .
טעמו של הרום הורגש עד מאד .



כמו כן קינחנו בבנה לוטי : כמה פשוט ככה טעים.
לסיכום זו היתה חוויה מאד טעימה באוירה נעימה .



אני לגמרי היתי חוזרת לסלט עם האנטריקוט שהיה חריף ומטמטם בטעמו .
זו היתה ארוחה משפחתית והגענו עם קופון לזוג ב150 ש"ח (היינו ארבעה אז הגענו עם 2 קופונים)
הקופון כלל:  2 מנות ראשונות + 2 עיקריות + קינוח זוגי ושתיה חמה.

 סאטורי :
הברזל 34, תל אביב
טלפון:  057-9443420 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה