יום ראשון, 17 באוגוסט 2014

בראסרי , מוסד ותיק שלא מאכזב


אחד מהמקומות החזקים והטובים בת"א ששומר שנים על איכות וזה לא עניין של מה בכך כי ראינו כבר מסעדות שנפתחות בסערה ונסגרות מס' שנים לאחר. הארוחה האחרונה שלי בבראסרי היתה מופלאה וכ"כ מדויקת בטעמים שפשוט נשארתי נפעמת ... לא , ואני לא מגזימה.למנה ראשונה בחרנו בסביצ'ה טונה אדומה ואבוקדו. הנתחים ש הטונה היו כה רכים ושמנוניים שהחליקו לגרון חיש קל .המשכנו במנת הדגל שאני תמיד חוזרת לפה בעיניים עצומות :  רביולי במילוי סרטנים , עגבניות קלויות ואספרגוס. רביולי גדולים ורכים במילוי סרטנים בשילוב של החמצמצות של העגבניות והציר של הסרטנים מנה שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה . ריח של ים ואני מפליגה בדמיון למחוזות רחוקים.

 בעיקריות הזמנתי את המנה בספיישלים : מוסר ים בחמאת הדרים שהיה פשוט אלוהי . הדג היה רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ , הונח על ניוקי עם תלולית של חמאה הדרים חמצמצה מתוקה. הניוקי היו אוורירים והמנה היתה יפה גם ויזואלית וגם כל ביס היה חוויה מענגת.

הוא הזמין סינטה עם רוטב מדגקסר שמנת וברנדי, מידת עשייה מדיום . נתח אדום ששחה בשמנת וברנדי כמה מופלא. 

קינחנו בקרפ סוזט מתקתק שהוגש עם כדור גלידת וניל. סיום מתוק לארוחה מופלאה.


בראסרי ,כאמור מקום מוכר וידוע ועדיין שומר על איכות גבוהה. זו היתה חוויה נהדרת גם אחרי מלא זמן שלא היתי .

בראסרי
 אבן גבירול 70, תל אביב יפו



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה