ביום ראשון הוזמנתי לערב טעימות הסמאש בורגר החדש אצל הפרופסור המבורגר מחתרתי ברמת החייל. אותו פרופסור שהתפרסם בזכות המשלוח הסודי שמקבלים את ההזמנה דרך חלון קטן, מעין כספת. על השולחן מלא כפפות שחורות ומגבונים לחים כי אוכלים בידיים את ההמבורגר הג'וסי והמטפטף בקטע טוב של הפרופסור ובירה-הרבה בירה ללוות את כל הארוחה.
הקציצות מצויינות,סופר ג'וסיות כשבכל ביס מרגישים בסיומת את הפלפל השחור. אני "עפתי" על קציצות הבשר as is, בלי לחמניה, תוספות ורטבים. אח"כ טעמנו את התוספות שיבואו על ההמבורגר כמו גבינת גאודה לימון (אני אישית לא מתה עליה), צ'דר, גבינת בצל מקורמל שמנה במיוחד שהייתה מלוחה ואוממית כפי שאני אוהבתתתתת. היה גם אסאדו עם בצל, אננס צלוי, טבעות בצל קריספיות וחלפניו.
ואז נתבקשנו להרכיב את ההמבורגר החלומות שלנו and it went like this:
הקציצה שנבחרה מ-3 נתחים: שפונדרה, אונטריב וצ'אך. מעל קציצת ההמבורגר הסופר ג'וסית וטעימה הוספנו גבינת צ'דר וגאודת לימון שחורה, אננס צלוי, חלפניו, טבעות בצל קריספיות, ממרח קונפי שום עם מיונז, צ'יפוטלה דבש וביצה מקושקשת בתוך לחמניה שנצרבה. זה היה המבורגר מושחת מלא בטעמים ובמרקמים.
כל הטעמים השתלבו לביס מצויין וג'וסי, היה מלוח, חמוץ, חריף מתוק.
קליק אחד ואתם עמוד ההזמנות:
https://www.mishloha.co.il/r/%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%95%D7%A8#!/rest/618446/menu
מדובר על 100% בשר טרי אשר נצלה במעשנה. הארוחה מגיעה מפורקת, שום דבר לא נוגע אחד בשני , אתם מרכיבים בבית/במשרד. הבשר מגיע במידת עשייה אחידה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה