יום שני, 24 באוגוסט 2015

המוסד לסנדויצים מיוחדים

המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים מתמחה בסנדויצ'ים עם בשר בקר אונטריב שופע בבישול ארוך כ12 שעות.
הבשר מפורק לחוטי בשר דקיקים שמעורבבים עם רוטב ברביקיו שהוכן במקום , וכל ערימת בשר המשגעת הזו מונחת על לחמניה מתוקה ואוורירית עם סלט קולסלאו מעל ונגיעה של חריף סרירצ'ה שמעקצץ את החך. ניתן ורצוי להוסיף את קרעי הצ'יפס  ליד המנה שהיו טעימים וקראנצ'ים מבחוץ, רכים ומושיים מבפנים, שזופים למראה וסופר טעימים ומגרים.סנדויץ הבית ,בשר אונטריב בבישול ארוך , רוטב ברביקיו , סלט קולסלאו בלחמניה מתוקה.

הסנדויץ השני מורכב כמו כן מבשר אונטריב מפורק , ציר בקר, רוטב חזרת וצ'ימיצ'ורי
בשר שבושל כ12 שעות בציר בקר , מוגש נקי AS IS לחובבי הבשר נטו , על לחמניה ארוכה
שטבולה בציר עצמו , ועליו מריחה של צ'ימצורי שהוכן במקום וממרח חזרת לבנה מצוין.
לי היה חסר טיפה מליחות במנה הזו כי הסנדויץ הקודם היה עשיר יותר עם רוטב הברבקיו.


אז אם אתם אוהבים סנדויצ'ים מושחתים זה המקום בשבילכם.

המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים

אבן גבירול 67 ת"א 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה