אנגוס תל אביב הוא סניף נוסף למסעדת הבשרים הצפונית בבעלות משפחת דבח מדיר אל אסד,בין מגדלי הבשר המקצועיים והמובילים בארץ. אחרי לא מעט שנים בצפון עם סניפים בדיר אל אסד ובצומת מגדל פתחו בתל אביב ברחוב הארבעה בלב מתחם הבילויים סמוך לשרונה. דבח הפך לשם נרדף לבשר טרי ומשובח הרי שכל הבשרים שמוגשים במסעדה מגיעים בשיטת ה-FARM 2 TABLE, מהשדה לצלחת. כמו כן ישנו בשר טרי לרכישה הביתה מהאיטליז הסמוך. בנוסף אנגוסרי בק דור-האחות הקטנה,גרסת הסטריט פוד במחיר זול יותר מהמסעדה. במקום מבחר המבורגרים וכריכים מבשר אנגוס איכותי ועוף באווירה קלילה ובמחיר משתלם ונמוך מהמסעדה הצמודה. תמצאו פה הרבה מהעובדים של המשרדים הסמוכים נהנים מאוכל רחוב מהיר וזול.
לאחרונה מסעדת אנגוס השיקה קונספט של המבורגרים ללא תחתית עם בירה וצ'יפס ללא תחתית בימי ראשון משעה 18:00-23:00. הדגש בתפריט החדש הוא על המבורגרים מושחתים ויצירתיים וגם כריכי בשר אימתניים. מאחורי התפריט החדש עומד השף דניאל שליט אשר הצטרף לשורותיה של הרשת בחודשים האחרונים לצד הנהלה חדשה. את השוס של התפריט תמצאו בימי ראשון בו מתקיים ארוחת המבורגרים ללא תחתית ב 120 ₪ לסועד. הארוחה כוללת המבורגר אנגוס קלאסי,230 גרם,בירה מהחבית ללא תחתית והר של צ'יפס.
לצד הקונספט המדליק משיקים במסעדה גם קולקציה של המבורגרים חדשים ויצירתיים שהולכים להרעיד את בלוטות הטעם,ההמבורגרים עשויים מבשר אנגוס אשר נטחן מידי יום,כל קציצה במשקל 230 גרם וניתן לפי רמת הרעב לבחור את כמות הקציצות שיכיל ההמבורגר שלכם גם כדאבל המבורגר, טריפל וכו'. בין ההמבורגרים החדשים תמצאו המבורגר צרפתי עם שום קונפי,ריבת עגבניות שרי ופטה כבד,המבורגר לואיזיאנה,גבינת צ'דר,האש בראונז ביתי,טבעות בצל ורוטב ברביקיו מעושן,המבורגר שחיתות,ממרח גבינה כחולה,דבש ואגוזי לוז, ביצת עין ובצל מקורמל. טווח המחירים נע בין 43 ₪ להמבורגר הקלאסי ועד ל 83 ₪ להמבורגרים המיוחדים עם שלוש קציצות.
עוד קטגוריה חדשה בתפריט היא המושחתים של אנגוס אשר בה תמצאו כריכים שבשבילם שווה לוותר על הדיאטה: פילי צ'יז סטייק- נתחים דקים של בשר אנגוס מיושן צרובים על הפלנצ'ה עם בצל מושחם וגבינת צ'דר' מוגש עם חסה,עגבנייה ורוטב אלף האיים בלחמנייה רכה וחמימה,כריך אסאדו- נתח מפורק של אסאדו בבישול ארוך,גוואקמולה,בצל מקורמל, חסה, עגבנייה ומיונז ועוד.
עיצוב המסעדה קלאסי ונעים,מקומות הישיבה על כסאות בר גבוהים לצד שולחנות וכסאות שפזורים וספות יוקרה מפנקות.
התפריט באנגוס עשיר ומגוון,כל המנות הראשונות,ביניים ועיקריות על טהרת הבשר תוך שימוש בחומרי גלם מעולים, נתחי בקר וטלה מהמובחרים של רשת המסעדות. בתפריט מנות ראשונות תמצאו כנפיים קריספיות,מבחר סלטים גדולים כמו סלט פנצנלה או סלט ירקות שורש ואטריות זכוכית, חציל צלוי,אנגוס שווארמת עגל,סלט נמתחי אסאדו על סלט תפוחי אדמה עם איולי ובצל ירוק,נקניקיות צ'וריסו טלה ועוד. כמו כן מספר מנות של עוף ודגים,מנת פיש & צ'יפס וקטגוריה לטבעוניים בה מציעים המבורגר טבעוני העשוי מעדשים חומות וסינייה טבעונית. הזמנו תחילה בירה סטלה מהחבית כחלק מהדיל של ימי ראשון ללא תחתית שהבירה מהחבית ריפיל חופשי כל הערב. בנוסף הזמנו פטה כבדים ומח עצם,פטה כבד עוף בקראסט אגוזי לוז מקורמלים, מח עצם בתנור וריבת עגבניות שרי,מוגש עם צנים לחם. מנת פתיחה קלאסית בביצוע טוב, הפטה כבד הוגש ככדורים נימוכים מלאי טעם אשר נעטפו בקראסט של אגוזי לוז מקורמלים ומתקתקים אשר מתפצפצים בפה. לצד פטה הכבד קיבלנו מח עצם בתנור , פשוט לנעוץ את הכפית לאכול ולהנות!
מנה ראשונה נוספת שהזמנו היא,סלט פנצנלה בלאדי,קוביות עגבניה,בצל סגול,גמבה,קרעי פיתות קריספיות עם זעתר טרי,גבינת פטה כבשים ובזיליקום,מיץ לימון ושמן זית כתית. סלט גדול ומרענן אשר הכיל עגבניות טריות עם עלי זעתר טריים אשר להם טעם דומיננטי שמתבל את הסלט בנוסף לתיבול של שמן זית כתית מעולה והרבה לימון לצד קוביות גבינת פטה מלוחה,סלט טעים מאד ומרענן !
אחרי שעיינו בתפריט התחלנו להזמין מתפריט ההמבורגרים המושחתים כמובן,הראשון -לואיזיאנה,חסה, צ'דר,האש בראונז ביתי,טבעות בצל,ורוטב ברביקיו מעושן. כבר על ההתחלה קיבלנו המבורגר די אימתני בגודלו כאשר בלחמניה מלמעלה ננעץ קיסם שאמור להחזיק את כל המגדל הזה. בהמלצת המקום והמלצרית אחזנו בנייר אחרי שחצינו אותו ל-2 חלקים עמ"נ לאחוז בו טוב יותר. המבורגר שלא רק מצטלם סקסי ,מושחת בטירוף אלא גם טעים!! בין שתי לחמניות שנקלו על הגריל הונחה קציצת המבורגר עסיסית כ-230 גרם מבשר איכותי בעלת טעמי בשר חזקים, גבינה שהותכה,האש בראונס-לביבת תפוח אדמה מגוררת ומטוגנת לצד טבעות בצל מטוגנות,ירקות טריים ורוטב ברביקיו מעושן שמטפטף מעל הכלללללל,הכי Food porn.
המשכנו עם המבורגר שחיתות-ממרח גבינה כחולה,דבש ואגוזי לוז, ביצת עין ובצל מקורמל. בין שתי לחמניות קלויות על הגריל קיבלנו שוב קציצה 230 גרם מבשר משובח והפעם עסיסית יותר ומטפטפת נוזלים כי הדגשנו את חשיבות מידת הצלייה לM. אני מאד אוהבת שילוב גבינה כחולה בעלת טעם דומיננטי עם קציצת המבורגר מבקר עסיסית עם בצל מקורמל מתקתק וביצת עין שהחלמון שלה מתפרץ מעל כל הקציצה וצובע את הכל בצהוב עז.
ממשיכים עם המבורגר מקסיקני חסה אייסברג,גווקמלי, צ'ילי שעועית ועגבניות,אננס צלוי וחלפניו כבוש. שוב קציצה של 230 גרם עם גווקוומלי,אננס צלוי מתוק וחלפניו כבוש שהוא מעט חריף לאיזון הטעמים.
כשיש כריך פילי צ'יז סטייק בתפריט זה משהו שאני לא מתעלמת ממנו כי הרי שאין שילוב יותר משובח בין רצועות בקר לגבינה טובה שנמסה בתוך ג'בטה. הכריך הוגש בג'בטה חמימה ובתוכה רצועות דקות של בשר אנגוס מיושן צרובות על הפלנצ'ה בכמות נדיבה ובתיבול טוב עם גבינת צד'ר שהותכה מחמימות רצועות הבשר,בצל מטוגן מושחם בשפע עם חסה, עגבניה ורוטב אלף האיים,הרבה נוזלים שניגרים ומטפטפים יחד. כריך עסיסי ומלא בטעמים, מוצלח ביותר ומענג!
קינחנו עם ברד פודינג מופלא שמורכב מקראסון וקרם ברולה שהוגש בצלוחית עגולה מקרמיקה לבנה,פשוט לנעוץ את הכף לתוך הברד פודינג החמים להתמוגג מהמתיקות ולאכול לאט לאט ולקוות שזה לא יגמר.
לסיכום,מוזמנים להביא את כל החברים הפודיים שלכם לערב קריניבורי מפנק של המבורגרים,בירות מהחבית וצ'יפס חופשי בריפיל כמה שבא לכם בעלות של 120 ש"ח לאדם. ארוחת המבורגרים ללא תחתית עם בירה וצ'יפס ללא תחתית מתקיימת בימי ראשון משעה 18:00-23:00. המבורגרים מחומרי גלם מצוינים,קציצה עסיסית במשקל נכבד של 230 גרם ושפע של תוספות מושחתות ושוות.
אנגוס
הארבעה 20, תל אביב
טלפון - 03-7715733
* לא כשר.
שעות פעילות: 7 ימים בשבוע
לינק לאתר: www.angus.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה