האנטר האוס מאד שונה בנוף המסעדות הערביות באיזור, לא מדובר בעוד מנת חומוס ועוד 20 סלטים המוגשים על השולחן אלא שכאן מדובר על חוויה קרניבורית באווירה של בקתת ציידים אמיתית. תפריט שמתבסס על נתחי בשרים גדולים משובחים שמגיעים מעגלות ומטופלים במקצועיות על ידי השף והבעלים באשיר סלימאן שיש לו 17 שנות ניסיון בתחום המסעדנות.
המסעדה שוכנת במבנה אבן עתיק בכניסה לכפר באווירה מיוחדת ולא שגרתית של בית ציידים כפרי. למבנה הכפרי תקרת עץ טבעי וכסאות ענקיים מעץ טבעי. קירותיו מעוטרים בפריטים השאולים מעולם הציד: ראש צבי (מלאכותי), רובי ציד, כובעי ציד, משקפת, עורות חיות ועוד.
כל הבשר המוגש במסעדה הוא בשר עגלות המטופל בידיו המיומנות של באשיר כאשר הוא מיישן את הנתחים במקרר יישון הנמצא גם הוא בלב המסעדה וגלוי לסועדים. בחצר שבחוץ ניצבת גם מעשנה שבעזרתה הוא מעשן נתחים נבחרים. פונקנו על חשבון הבית בפרוסות פיקנייה מהמעשנה שהוגשו עם קונפי שום וצ'ימיצ'ורי:
סלט בריאות, פטרוזייליה, בזיליקום, חמוציות, צנוברים ושקדים קלויים, סלט פרשי ורענן מתובל עם הרבה לימון, עשבי תיבול, חמוציות מתקתקות ושקדים קלויים שמעניקים קראנצ'יות בכל ביס וביס לצד סלט קפרזה שמורכב מפרוסות עגבניה, פסטו ופטה עזים מגוררת בנדיבות. שני הסלטים גדולים, טריים וטעימים, מהווים תוספת רעננה לבשרים המעולים שליד.
על האש ניצב אחד מהטבחים כאשר כובע בוקרים גדול מעטר את ראשו ליד גריל העצים ההולנדי האדיר שעליו הוא צרב את הנתחים והירקות הנלווים על אש גלויה מול עיניי המשתאות. ניתן היה לשמוע את רחשי צליית נתחי הבשר הטריים והעסיסיים דבר שהוסיף התרגשות קלה לפני הבאות במן צליל סקסי במיוחד.
הזמנו צלעות טלה כי זו החולשה שלי, בשר כבש וטלה כמה שיותר שומני ועז טעם טוב יותר בעיני. הטבח פרס לנו את הבשר וניתן היה לראות כמה שהאנטריקוט במידת עשייה מידיום כפי שביקשנו, בשר אדום, רך כמו חמאה ועסיסי, פשוט נמס פה. אני כאמור "חולה" על בשר כבש וטלה אז הזמנתי צלעות טלה נפלאות, בשר רך ועז טעם ובעל סימני וטעמי חריכת גריל פחמים, אשר תובלו במלח גס ופלפל שחור גרוס, ככה פשוט כ"כ מושלם ! כל ביס עשיר בטעמים פשוט תאווה לחיך ,תענוג אמיתי , אני התמוגגתי (: עם הבשר הוגשו ירקות שנצלו על הגריל, בצלים, עגבניות ותפוחי אדמה לצד שום קונפי מתקתק וצ'ימיצ'ורי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה