מי שמכיר את fishand במחנה יהודה ירושלים כן המקום הזה עם ה-fish & chips ישמח לדעת שפתחו סניף חדש לפני שבוע וחצי בתל אביב בכניסה לשוק הכרמל מצד ימין מול פסטה בסטה. המקום זה הסניף השני בנוסף לזה שבמחנה יהודה שקיים מזה כעשור. המנות הנהדרות מירושלים מוגשות גם כאן.
בתפריט דג קוד בבלילה עם צ'יפס שזו מנה קלאסית, קוד קראנץ', טונה אדומה, דג סלמון, ופילטים של ברבוניות מטוגנים. תוספות אופציונלית, גבינת צ'דר כתומה / גבינת בלו צ'יז- גורגונזולה. בנוסף יש את כל מנות הדגים בגרסה על סלט ופיש בורגר ורוטב טרטר מצוין שמכינים במקום שהולך מצוין עם הדג המטוגן.
הזמנתי טונה אדומה בקראנץ' אנד צ'יפס כי זה נשמע לי מיוחד ולא אכלתי מעולם כזה ולפי המלצה בחרתי בפיש אנד צ'יפס קלאסי שזה דג קוד בבלילה עם צ'יפס. לבנתיים בזמן שהמתנתי לאוכל שיצא שתיתי שליש בירה הוגרדן מהחבית.
האוכל הוכן והוגש די מהר, מנות חמות ומהבילות. במנת הקוד, קיבלתי 2 פילטים של דג קוד עסיסיים וזהובים. הדג בבלילה של בירה וחרדל דיז'ון. ניכר כי הדג טרי, בשר הדג נימוח בטמפורה נהדרת שהעניקה לו צבע זהוב ומשגע. הדג הוגש עם צ'יפס (איך לא?!), צ'יפס אמיתי מתפוחי אדמה טריים חתוך ידני שטוגן פעמיים, לא איזה משהו תעשייתי, צ'יפס קראנצ'י טעים ! המנה הוגשה עם פלחי לימון, רוטב טרטר מצוין , פירה אפונה, חומץ בירה (ככה האנגלים אכלים את זה), קארי שמכינים במקום וקטשופ.
במנת הטונה האדומה בקראנץ' קיבלתי נתחי טונה אדומה מצופים ומטוגנים שהמרכז עדיין נשאר נא בצבע אדום עסיסי. גם המנה הזו הוגשה עם צ'יפס פריך מתפוחי אדמה טריים. מעל הצ'יפס הוזלף רוטב גבינת צ'דר שהפך את זה לשחיתות כייפית. בפועל, הטונה קראנצ'ית מבחוץ ובשר הטונה היה רך ואפילו חלקו נא, wow ממש משובח, יופי של מנה בטוויסט מיוחד שלא טעמתי בשום מקום אחר.
עוד בתמונה פיש בורגר וקוד קראנץ' שרק צילמתי כי ראיתי שאלו מנות שיצאו די הרבה בזמן שהייתי:
לסיכום, דגים טריים, אחלה פיש אנד צ'יפס, טעים מאד.
FishAnd - The Fish And Chips Shop
הלל הזקן 18 תל אביב.
טלפון: 03-6984555
ראשון-חמישי 11:00-23:30
שישי 10:00 עד שעה לפני כניסת השבת.
לינק לעמוד הפייסבוק https://www.facebook.com/FishAnd-The-Fish-And-Chips-Shop-102857924476195/?tn-str=k*F
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3
לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה